YES

U bent voor uw bedrijf op zoek naar een flashy  video met een lekkere stampende beat eronder?

 

Dan bent u bij ons niet aan het goede adres. We verwijzen u echter maar wat graag door naar één van onze vele jongere concullega's, waarvan we er een groot aantal zelf hebben opgeleid.

 

Wij specialiseren ons in "ouderwetse" videoproducties waarbij de inhoud het belangrijkst is. Geen stress dus.

 

 

 

Ferry van Nimwegen

 

Specialist op het gebied van videomontage op AVID MC en audionabewerking. Gaat door tot zelfs de meest kritische klant helemaal tevreden is. Hoe laat het ook wordt.

 

Gerard Wielenga

 

Cameraman en regisseur van talloze producties.

Ooit begonnen als fotograaf bij MM Chanowski, daarna vele jaren bij de NOS/NOB. Altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

 

 

ERVARING

 

Vele jaren ervaring bij de nationale omroep en daarna in onze eigen bedrijven zorgen ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw audiovisuele wensen bij ons in goede handen zijn. U krijgt van ons vooraf een nauwkeurige kostenberaming en tijdsplanning en heeft na afloop een productieresultaat waar u nog jaren trots op kunt zijn.

 

Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten. Dat doen we door een persoonlijke benadering, door ons constant door te blijven ontwikkelen en ook door ons kostenbewustzijn in uw voordeel te laten werken. We staan voor een hoge inhoudelijke kwaliteit. Op onze video's, foto's en websites  kunt u nog jaren trots zijn.

 

 

Lange Uitweg 2 3999WL Tull en 't Waal

+31(0)30-2716128    info@bluedrop.nl